Ki Gym – Meer dan kickboxen alleen

ki-gym-logo

Ki-Gym

Bij Ki-Gym zijn alle lessen competentie gericht. Het gericht werken op de eigen kwaliteit, capaciteit en kunnen. Hierdoor een zeker, vertrouwd en rustig gevoel creëren voor jezelf!

 

Weerbaarheids trainingen & veerkracht

Op het eerste gezicht lijkt veerkracht veel op leren ‘grinniken en verdragen’. Dat is het niet! Het is ook geen trauma vermijden of weerstand bieden aan verandering. In feite is flexibiliteit een groot deel van veerkracht. Het belangrijkste (en briljante nieuws) voor nu. Belangrijk om te weten is, dat veerkracht in hoge mate een aangeleerd patroon van gevoelens, gedachten en gedragingen zijn.

Bij Ki-gym leren we je verschillende manieren om mentale weerbaarheid te ontwikkelen door middel van veerkrachttraining.

Ben je onzeker, wordt je gepest, heb je energie over of zoek je gewoon een uitdagende sport? Start met onze weerbaarheidstraining speciaal voor jou, leer je eigen grenzen en dat van anderen kunnen en verleggen.

Assertiviteitstraining

Een gebrek aan assertiviteit kan je het gevoel geven dat je niet langer je eigen leven leidt en niets meer bent dan een marionet, overgeleverd aan de wensen van anderen.
Daarentegen minder angstig zijn en meer in staat zijn om met vertrouwen te spreken, speelt een centrale rol in wie je bent terwijl je je mentale welzijn beschermt.
Assertiviteitstraining helpt je te begrijpen dat het oké is om ‘nee’ te zeggen en je gevoelens te uiten, zelfs als ze niet populair zijn.
Bij Ki-Gym introduceren we assertiviteitstraining en delen we enkele technieken, tips en hulpmiddelen om je te helpen assertiever te worden zonder in de val van agressie te vervallen.

Persoonlijke training. P.T.

Zit je hoofd weleens vol? Laat jezelf helemaal gaan, maak je hoofd en lichaam helemaal leeg. Ontlaad jezelf van alle dagelijkse beslommeringen. Of gebruik een luisterend oor, het kan allemaal met onze 1 op 1 training. Met onze 1 op 1 training heb je zelf alle touwtjes in handen. Hoe en wat jij wilt, zoals het bij jou past.

Kickboksen voor alleen vrouwen

Wil jij in een groepje met alleen vrouwen trainen. Jezelf zekerder voelen, jezelf op je gemak voelen tijdens de traing. Dan is deze training misschien wel iets voor jou. Mannen zijn niet toegestaan tijdens deze les

Kelly van de Graaf

Begeleider

Contact

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in één van onze lessen neem dan gerust contact met ons op.

Ki-Gym

Loopkanstraat 16A
5405 AC Uden
Noord Brabant

Telefoon

+31 06 306 049 59

Mail

info@ki-gym.nl

ki-gym-logo

Arjen van de Graaf

Hoofdinstructeur

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy