ARWA | MAE en &JADE SLAAN HANDEN INEEN

&JADE

ARWA | MAE en &JADE Slaan handen ineen
Vanuit het perspectief om krachten te bundelen, hebben we tijdens een gezellig middagje thee drinken gebrainstormd over een samenwerking tussen ARWA | MAE en &JADE  Hoe kunnen we een betekenisvolle actie in zetten waarbij het ‘samen kunnen we meer’ centraal staat?

Bij ARWA | MAE willen we mooie artikelen brengen welke functioneel en praktisch zijn. Deze bewustheid komt voort vanuit het idee van een ‘free spirit’. Korte trips, lange reizen, welke op verschillende manieren ingevuld kunnen worden. Dit kan naar een fantastisch regenwoud zijn, maar ook naar een hip metropool! Daarbij is een ‘travelbuddy’ zoals een goede rugzak enorm belangrijk. Mooie artikelen dragen is belangrijk en bij ARWA | MAE zetten we in op praktisch en stijlvol! Ultiem comfort in een snelle wereld.

Eerst een korte introductie
De “&” staat in &JADE voor het “samenwerken met…”  samen met Jade Vink. Al vele jaren is Jade werkzaam bij een zorgbureau als leidinggevende/beleidsmedewerker en als individueel ambulant begeleider. Het is nu tijd om haar kennis en kunde toe te passen in een dagbesteding. Dit idee is bij haar geboren vanuit deze gedachte: “Soms vergeten we te genieten, vergeten we gewoon om te relaxen. Even stil staan of een paar stappen terug.. In deze maatschappij moeten we al zoveel rennen, vliegen, vallen en opstaan. De tijd vliegt aan ons voorbij, zonder dat we hier altijd bij stil staan of er bewust van zijn. We ”moeten” ons meten aan diverse latten, gemiddelden en maatstaven”.

Voor mensen met een beperking is het pittig om deze snelle maatschappij bij te houden en te participeren op de arbeidsmarkt. Mensen die graag willen deelnemen aan deze maatschappij, zich nuttig willen inzetten en graag onder de mensen zijn. Mensen met een beperking die gebaat zijn bij het werken in een heel klein team, waarbij de sociale interacties en de persoonlijke ontwikkeling meer van belang zijn dan het product. Op deze doelgroep richt &JADE zich. Deze doelgroep wordt bij &JADE uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken en hun inbreng te geven met betrekking tot bedrijfsprocessen en iets neerzetten wat vanuit henzelf komt.  Dit alles in eigen tempo en met de rustmomenten die ze hierin mogen nemen.

ARWA MAE Crossbody Charm telefoontasje en sleutelhanger

Samen kunnen we meer
Jaarlijkse kiezen de leden van &JADE een goed doel. Een deel van de opbrengsten van de producten die met veel aandacht en zorg gemaakt zijn door de leden, worden gedoneerd aan het goede doel. Dit jaar gaat de steun naar KiKa  stichting Kinderen Kankervrij, in hun strijd tegen kinderkanker. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Zo werd het idee geboren om bij aankoop van een artikel uit het ARWA | MAE assortiment, een gratis sleutelhanger van &JADE cadeau te geven. De sleutelhanger wordt gemaakt door de leden van &JADE en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KiKa. Wij worden blij om hierin te kunnen helpen en een positieve bijdrage aan de samenleving en de toekomst van kinderen te kunnen leveren. Samen kunnen we zoveel meer!

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy