Spot the trend!

spot the trend

LENTE & ZOMER 2022 : FRIS & KLEURRIJK!

Ready for a big change? Neem afscheid van je donkere kledingstukken en maak in je garderobe maar vast plek voor vele kleurrijke items, want dat is wat we gaan zien dit in het straatbeeld van lente en zomer 2022! Zuurstokroze, illuminating yellow, appeltjesgroen, purple fever, veel beige en spierwit. Om zomaar even enkele hot-colors op te noemen.
Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit: heerlijke warme dagen waarin je in een zomerse outfit naar buiten kunt. Ook al is het nog hartje winter, wij hebben al enorm zin in endless hot summer days.

Roze is een van dé kleuren voor lente en zomer 2022 die we het meeste gaan zien. Roze is dé kleur van transformatie, inspiratie en vrolijkheid. Niks is te gek in deze te gekke kleur, van jurken tot blouses, tot (flair) broeken en accessoires. Daarnaast is all about yellow een opvallende vrolijke kleur die het straatbeeld in het voorjaar van 2022 zal opfleuren. Verschillende ontwerpers hebben geel gekozen als kleur accent of zelfs als volledige outfit in de collecties. Alhoewel pastelgeel de bovenhand neemt, mag het ook wat feller met een knallend geel. Geel staat voor hoop, optimisme en levenslust. Een andere ware kleurgigant is appeltjesgroen. Groen staat voor duurzaamheid en positiviteit, een trend waar we met z’n allen veel positive vibes van zullen krijgen!

Yellow dress
Arwa Mae Jas Cirila

Wat we ook veel gaan zien zijn fully white looks, colorblocking en streepjes. Het gaat qua kleuren trends in de lente en zomer van 2022 werkelijk alle kanten op. Wat betreft broeken gaan we van de high rise jeans over naar de jaren ’90 trend: de low rise jeans. Vraag je je nu af of je je hele garderobe moet updaten? Er zijn natuurlijk ook fashion items die altijd kunnen! Zoals de bicker jacket en trenchcoat. Deze essentials zijn nog altijd approved!

low-Rise jeans

Ben je niet het type wat helemaal compleet in een regenboog-palette over straat durft? Begin dan eerst kleins, door bijvoorbeeld je accessoires zoals een telefoontasje, riem of haarband in een opvallende kleur te dragen. Natuurlijk gaat het erom waar jij je lekker in voelt!

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy