Gewatteerde Pufferjas – de meest trendy winterjassen van 2021!

ARWA | MAE Lange Pufferjas

ARWA | MAE - GEWATTEERDE PUFFERJAS

Kijk je ook al uit naar de winter? Of had de zomer je niet lang genoeg kunnen duren?
Een ding is zeker: de winter komt er hoe dan ook aan! In de winter is het belangrijk dat je je warm aankleedt. Een goede warme winterjas die je beschermt tegen de wind en kou is dan ook erg belangrijk.

ARWA | MAE Pufferjas black

Slaapzak 2.0
Je kent ze wel, lange gewatteerde  jassen waar je in weg kunt kruipen, ook wel een slaapzak-jas genoemd. Ze zijn ontzettend warm en ook nog eens comfortabel. Lange gewatteerde jassen passen bij elke outfit en zijn elke herfst en winter on-trend. Of je nou voor een casual, stoere look gaat of netjes gekleed bent op je hakken. De lange pufferjas laat zich makkelijk combineren.

Waar moet je op letten?
Let bij het kopen van een lange gewatteerde jas goed op of er aan de zijkanten ritsen zitten. Dit maakt het bewegen, zoals bijvoorbeeld op de fiets, net een stuk makkelijker.
Gezien de vele natte dagen die wij hier in Nederland hebben is een capuchon ook niet ondenkbaar. Wij vinden het vaak ook fijn als de steekzakken voorzien zijn van drukknopen. Zo kunnen je spullen, zoals bijvoorbeeld je sleutel, er niet uitvallen.

Arwa Mae gewatteerde lange pufferjas 3
Arwa Mae gewatteerde lange pufferjas

Gemaakt van..
De stof van de jas is ook evenmin van belang. Ga voor een stof zoals polyester. Polyester is een lichte en gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het een duurzame en vormvaste stof. Nog een unieke eigenschap van polyester is dat het sterk is, niet krimpt en ook niet kreukt. Een lange pufferjas die gemaakt is van polyester is ook nog eens makkelijk schoon te krijgen. De kleur van een polyester jas blijft ook heel lang goed. Ook wasbeurt na wasbeurt.

Shoppen dan maar!
Lange gewatteerde jassen zijn snel uitverkocht. Zie je een leuke? Twijfel dan niet te lang.
Met een fijne dikke sjaal om je nek, ga je gegarandeerd warm de winter door met een lange pufferjas!

ARWA | MAE Pufferjas

Like this post?... Share it  >>>

2 gedachten over “Gewatteerde Pufferjas – de meest trendy winterjassen van 2021!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy