Met gezonde voeding weer lekker in je vel zitten!

ARWA MAE en Brigitte van der Wielen

Brigitte van der Wielen, orthomoleculair hormoon therapeut, helpt je daar graag bij.

Als hardwerkende moeder van 2 kinderen, weet Brigitte van der Wielen (32) als geen ander hoe belangrijk het is om gezond te zijn. Ze ervaart van heel dichtbij hoe lastig het is om een goede gezondheid en een druk leven te combineren. Vaak krijgen mensen last van vage, terugkerende klachten waardoor je niet lekker in je vel zit. Deze klachten worden snel in het potje ‘negeren’ gestopt. Want ja, je moet toch door he? Door een burn out in 2018 kwam ze in aanraking met orthomoleculair therapie. De huisarts & psycholoog konden haar niet verder helpen, maar Brigitte wilde hoe dan ook heel graag van die burn out af. Via via kwam ze in contact met een orthomoleculair therapeut en bleek de oorzaak in haar darmen te zitten. Hierna heeft ze zichzelf hierin verdiept en een studie in gevolgd. Vandaag de dag helpt Brigitte zelf als orthomoleculair hormoon therapeut haar cliënten om gezonder te worden, maar belangrijker nog: om te blijven! Ook op drukke dagen.

Werkwijze
Herken je dat? Je komt met vage klachten bij je huisarts. Na een uitvoerig gesprek wordt oplossing alleen klachten bestrijding aangeboden. De oplossing werkt vaak tijdelijk en binnen afzienbare tijd zit je weer in de wachtkamer. Het verschil in de aanpak van Brigitte is dat ze de oorzaak aanpakt in plaats van alleen de klachten te bestrijden. Ze richt zich voornamelijk op vrouwen met verstoring in de hormoonhuishouding. Samen neemt ze je voeding en leefstijl onder de loep en wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Het resultaat? Weer heerlijk bruisen van energie zodat je alle ballen hoog kunt houden!

Ready, set… shine!
Brigitte neemt 3 belangrijke onderdelen onder de loep: voeding, mindset en beweging. Het een kan immers niet zonder het ander. Eet jij wel de juiste voeding? Voeding is namelijk een belangrijke pijler voor je klachten. Als dit onderdeel helder is en er een op maat gemaakte voedings-plan klaar staat, wordt het onderdeel mindset besproken. Heel essentieel om weer lekker in je vel te zitten. Door gerichte vragen te stellen zoals bijvoorbeeld hoe je je voelt, hoeveel stress ervaart, wordt er een heldere blik op de situatie verkregen. Last but not least: beweging! Enorm noodzakelijk! Heb je meer rust nodig of juist meer actie? Brigitte bekijkt dit samen met jou en vervolgens ga je aan de slag met je persoonlijke plan. Time to shine again!

 

EMB bloedtest
Met een vingerprik neemt Brigitte een klein beetje bloed bij je af, dit stuurt ze op naar het laboratorium waar ze dit uitgebreid onderzoeken. Hiermee krijgt ze inzicht in vitamine- en mineralen tekorten, energie verstoringen, hoe je darmen er voor staan en nog andere essentiële informatie wat van belang is zodat ze een gebalanceerd, persoonlijk traject voor je kan opstarten. Door het traject bij Brigitte te starten krijg je simpelweg veel nieuwe inzichten.

 “Door de EMB bloedtest kreeg ik inzicht in mijn klachten en ben ik aan de slag gegaan. Binnen een maand had ik al veel meer energie en kon ik weer aan het werk. Nu wil ik jou graag helpen om ook van je klachten af te komen en de leukste versie van jezelf te worden”.

Maar wat is het EMB bloedtest nou eigenlijk precies?
Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat. “Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben). Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor een compleet plaatje naast de uitgebreide intake die we doen. Met deze uitgebreide bloedtest kan Brigitte nog gerichter aan de slag met jou klachten”, aldus Brigitte.

Herken jij je hierin?
Brigitte helpt je graag inzichten te geven in je klachten. Ze wil je graag helpen om van je klachten af te komen en de leukste versie van jezelf te worden! Op haar website vind je meer informatie en kun je contact met haar opnemen. Hoelang ga jij nog wachten om je beter te voelen? Reward yourself!

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy