Maar deze tas… is ècht nodig! 5 redenen om vandaag nog een nieuwe tas te kopen

1. Jezelf verwennen

Iedereen moet zichzelf op z’n tijd verwennen. Ja, ook jíj! We stellen tegenwoordig allerlei doelen aan onszelf. Promotie op het werk, de laatste kilo’s eraf trainen, de boel opruimen, de allerbeste moeder willen zijn voor je kinderen.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar hè, hoe vaak vergeten we onszelf eigenlijk echt te belonen? Er werkt niks beter dan jezelf te belonen nadat je de nodige moeite hebt gedaan en je doel bereikt hebt! Verwen jezelf. Met een nieuwe tas! Niet voor niets hebben wij bij ARWA | MAE de hashtag #rewardyourself. Gebruik jij hem al?

2. Reizen

Ik ga op reis en neem mee… een functionele rugtas waar allerlei essentiële spullen in opgeborgen kan worden! Een goede rugtas is echt een pré. Niks is zo oncomfortabel wanneer je op reis je spullen mee te sjouwen in een te kleine tas of allerlei tasjes om je armen heen. ARWA | MAE gaat graag als travelbuddy met je mee! De ARWA | MAE Wander Bag is jouw ideale travelbuddy voor die mooie reis waar je zo naar hebt uitgekeken.

 

3. Business – School

Tegenwoordig is het heel normaal om je laptop mee te nemen naar je bijvoorbeeld je werk , school, of college, en weer terug naar huis. Vaak is het vinden van een geschikte laptoptas vrij lastig. Want welke tas is geschikt voor het formaat van jouw laptop? Is je laptop wel goed beschermd tegen een stootje? Is de tas waterdicht? Kun je de tas goed afsluiten? Heeft het een optimaal draagcomfort? Dit zijn enkele punten waar je op moet letten. De ARWA | MAE business bag heeft een ideaal formaat, is geschikt voor laptops tot een grootte van 13 inch. Je laptop wordt goed beschermd door middel van een extra gevoerde laptop-scheider.

4. Sales

Klaagt je partner over het feit dat je alweer een nieuwe tas wilt kopen? Niet meer als je het in de uitverkoop koopt. Het kan namelijk aanzienlijk schelen wanneer je even wacht tot de sales begint.

5. Omdat het kan!

Is ook een prima reden om een nieuwe tas aan te schaffen!

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy