FOODIES FESTIVAL 2021

Foodies en Zo

FOODIES FESTIVAL 2021

Een dag vol gezelligheid, lekker eten en mooie spulletjes

Zondag 22 augustus hebben we deelgenomen aan het Foodies Festival in Handel. Dit festival is georganiseerd door Foodies Enzo. Een gezellig en stijlvol restaurantje met een adembenemende tuin! Het Foodies Festival was een Women’s only event. Je kunt al raden dat het een dag vol geklets en gezelligheid was!

In de middaguren kwamen de eerste bezoekers binnen. Onder het genot van een hapje en drankje werden de kraampjes bezocht. Het weer zat gelukkig mee! De zon liet zich regelmatig zien. Tot het einde van de dag, helaas moesten we schuilen voor 2 fikse regenbuien. Maar dat liet de pret niet verpesten

Foodies en Zoo

We hebben veel enthousiaste dames kennis mogen laten maken met ARWA | MAE. Onder andere de sjaals en telefoontasjes gingen als warme broodjes. Wát een positieve reacties hebben wij gekregen! Naast ons waren er uiteraard ook andere ondernemers. De bezoekers lieten zich goed in de watten leggen bij Lisanne Kanters die het haar van menig dames in een mooie coupe toverde. Marte zorgde voor mooi gelakte nagels en bij andere standjes kon je een nieuw outfit en sieraden shoppen.

Previous
Next

Naast dit alles waren er ook 2 hele interessante bedrijven aanwezig, namelijk Pop-Up Uitjes en Pop-Up Trouwambtenaar ook aanwezig. Hieronder een stukje over deze 2 prachtige bedrijven.

Pop-Up Uitjes

pop-up

Een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag organiseren? Dan moet je bij Pop-Up uitjes zijn. Met de spelshows van dit enthousiast team weet je zeker dat er veel gelachen wordt en er een flinke strijd geleverd zal worden. 

Op elke locatie in Nederland zijn de spelshows zoals “Just Beat It”, “Gek Van Oranje” en “Welcome On Board” te boeken. Elke show heeft zijn eigen thema, leuke spellen en de DJ zorgt voor de muziek. De presentatoren zorgen ervoor dat er veel interactie is met het publiek en dat iedereen een fantastisch uitje beleeft! Kijk voor meer informatie op www.popup-uitjes.nl

Pop-Up Trouwambtenaar

Hoi ik ben Manon van Schijndel, zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreekster. Al sinds ik zelf in 2005 getrouwd ben in mijn eigen achtertuin in het prachtige Heeswijk-Dinther wist ik dat ik ook trouwambtenaar wilde worden. Ik heb gekozen voor de naam “Pop-Up Trouwambtenaar” omdat ik trouwceremonies vier op elke locatie in Nederland en ver daarbuiten! Met veel liefde, passie, interactie en een vleugje humor wil ik bruidsparen het ja-woord laten geven. In 6 stappen begeleid ik jullie van de eerste kennismaking tot en met het contact na de bruiloft. 

Pop-up Trouwambtenaren
Pop-up Trouwambtenaren
Pop-up Trouwambtenaren

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar het stappenplan, kijk dan op mijn website www.popup-trouwambtenaar.nl

Als afsluiting was er een loterij! Deze werd door niemand minder dan Nicky Opheij gepresenteerd. Wij gaven een ARWA | MAE Purpose sjaal weg! Een heerlijke warme sjaal met mouwen/ omslagdoek.

De eerste editie van het Foodies Festival was een groot succes. Er is dan ook direct besloten om in 2022 dit evenement weer te organiseren. Wij zullen wederom van de partij zijn!

Nicky Opheij

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy