ARWA | MAE FASHION & LIFESTYLE EVENTS

ARWA | MAE FASHION & LIFESTYLE EVENTS

01

PARTY

Ben jij ook zo toe aan een gezellige middag of avond samen met je vriendinnen? Vinden jullie het daarbij leuk om te shoppen en te borrelen? Organiseer dan nu samen met ons een onvergetelijke ARWA | MAE Fashion Party waarbij je samen met je vriendinnen de laatste interieur-en fashiontrends kunt shoppen onder het genot van een hapje & drankje!

f

u

n

Wij zorgen ervoor dat je huis, tuin, vereniging of club wordt omgetoverd tot een gezellige winkel. We hebben kleding, fashion- en interieur accessoires volgens de laatste trends bij ons. Alle kleding en fashion accessoires kunnen ook direct gepast worden! De items zijn beschikbaar voor aankoop en direct mee te nemen naar huis.

f

l

a

i

r

Wil je een speciale thema voor de party? Ook dat kan! We horen graag van tevoren je wensen zodat we er gezamenlijk een mooie invulling aan kunnen geven. Als gastvrouw krijg je uiteraard korting.

f

a

s

h

i

o

n

Wat zijn de voorwaarden?

Jouw gezellige groep bestaat uit minimaal 10 dames. Meer mag natuurlijk ook, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Niet iedereen hoeft tegelijkertijd aanwezig te zijn (zo heeft iedereen de ruimte om relaxed te kunnen shoppen)
Wanneer de afstand groter is dan 20 km dan kan dit alleen plaats vinden in het weekend

Fashion & Lifestyle is Our Top Priority

PLAN JE PARTY

Want to contact us? Let’s have a chit-chat!

Populaire dagen zijn woensdag, vrijdag en in het weekend. Wil je een speciale thema voor de party? Ook dat kan! We horen graag van tevoren je wensen zodat we er gezamenlijk een mooie invulling aan kunnen geven. Als gastvrouw krijg je uiteraard korting.

De ARWA | MAE Fashion Party is ook te boeken voor festivals, fairs en events.

Heb je net zoals wij ook zin in een supergezellige fashion party? Vul dan snel het contactformulier in.