ARWA | MAE AROMA DIFFUSERS

AROMA DIFFUSER - ZEN PRO - LIGHT WOOD

GOEDE LUCHTVOCHTIGHEID EN EEN HEERLIJKE GEUR MET EEN AROMA DIFFUSER...

Oh wat ruikt het hier lekker…
Iedereen heeft er vast wel eens iets over gehoord of gelezen: aromatherapie. Maar weten we eigenlijk nu wel wat dit precies is? Aromatherapie wordt al eeuwen lang toegepast als een methode om je lichaam en geest in balans te brengen door middel van geuren. Geuren zijn namelijk gekoppeld aan ons onderbewustzijn en kunnen positieve gevoelens oproepen.

Waarvoor?
Met de geur van etherische oliën kun je je humeur en emotionele welzijn positief beïnvloeden. Er zijn verschillende soorten etherische oliën en deze kun je op verschillende manieren toepassen:

  • In een aroma diffuser
  • Tijdens een massage
  • In een warm bad

How to..
Laten we de eerste manier verder toelichten. Door het gebruik van etherische oliën in een aroma diffuser kun je je emotionele welzijn een boost geven. Een aroma diffuser kun je thuis gebruiken (bijvoorbeeld in je woonkamer of slaapkamer), maar ook op kantoor om met een frisse blik en focus met je werk aan de slag te gaan. Voor een goede concentratie gebruik je het beste rozemarijn. Kom je na een druk dagje werken weer thuis? Gebruik dan relax om lekker te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Tijdens de wintermaanden kun je al gauw last krijgen van een verstopte neus. Met een paar druppels Pepermunt olie in je aroma diffuser, kun je rustiger en vrijer ademen.

Past in iedere interieur!
Onze diffusers zien er namelijk ook nog eens erg mooi uit! We zullen het er met z’n allen over eens zijn dat het wel moet passen bij elke interieurstijl.. met de aroma diffusers ga je met iedere woontrend mee en je ervaart voor jezelf (en je bezoek trouwens ook!) de positieve eigenschappen van de etherische oliën. We hebben diffusers met een stoer uiterlijk, wat goed past in bijvoorbeeld een industriële interieurstijl. Heb je juist een interieur met veel lichte kleuren zoals bijvoorbeeld wit, beige en aardetinten? Ga dan voor de Zen Pro – Light Wood.

De aroma diffusers en etherische oliën van ARWA | MAE zijn ook nog eens erg leuk om cadeau te geven!

Like this post?... Share it  >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also enjoy